Skip links

Referencer

NatureMoves er oprettet i marts 2020. Aktiviteterne og udfoldelsesmulighederne  har overvejende været naturforløb med private kunder på forløbet for unge “Bliv vanderguide i den helende natur” og “natur, krop, meditation”, også arbejde i ansættelser og med samarbejdspartnere, virksomheder  og institutioner:

Workshop, marts 23, NATURFORBUNDET -gennem det sanselige og en kreativ praksis i naturen, for privatpersoner-1 dag

Grenå`s Åbne Naturskole, en ansættelse i sommerperioden forsøgsvis med mere fokus på naturformidling med en sanselig og kreativ indgang, fremfor den naturvidenskabelige. Med naturaktiviteter på strand, i  hav og heden ..

 -Hededanmark, her fungerer jeg som tilkaldekonsulent på indretning og udformning, når der er konkrete grønne anlægsopgaver i natur og landskabe., Bidrager med mit blik til brug- og viden fra det naturterapeutiske “rum” og arbejde, forholder mig til natur og min kunstneriske vinkel. Der bliver evt fremtidig samarbejde ift sansehaver.

Idrætsforeningen FC Grenå, som hjælper NatureMoves med at samle mennesker med behov for en vandretur i naturen sammen med de uddannede “vandreguider i den helende natur” ( se hjemmeside ). Og arrangerer fællesdage for guider med bål, snak og pandekager

Dansk Kyst og Natur Turisme, som er en erhvervsdrivende fond, har udvalgt  NatureMoves som en af de 15 ourdoor virksomheder fra hele landet til at deltage i et vækstforløb: “Fem nye idéer skal styrke outdoor-turismen. Nærvær i naturen, surf for alle, MTB-oplevelser, outdoor-kommunikation og nordisk mytologi. De fem udvalgte idéer i første runde af TourismX Challenge – Outdoor dækker bredt og skal være med til at nytænke outdoor-turismen i Danmark og styrke udbuddet af oplevelse”.

Strandkanten, Aktivitetshuset, som ligger ved Lildstrand ved Jammerbugten, og som man tager til for at opleve og udføre kunst, kreative og rekreative aktiviteter i samspil med områdets storslåede natur. Har udveksling om at afholde kurser her.

Plejehjemmet Violskrænten på Djursland, som her i april ønsket at få hjælp til at uddanne, vise hjemmets aktivitetsmedhjælperne, hvordan de ældre kan få mere ud af f.eks vandreturen, overordnet gennem sanseaktiviteter, som styrker kontakten til naturen og forbedrer de ældres velbefindende. Vi har også planer om et samarbejde om en sanseshave på plejecenteret, hvor både duft, lyd, synet og bevægelses aktivitet bliver stimuleret.

-“Secret Hotel”, et publikum inddragende teater i naturen. Afholdes på stedet Earthwise i Mols bjerge. Projektsamarbejde med Secret hotel, om dagsrejser ind i den urgamle natur ( beskrivelse under for >private< under kurser )

-AOF/ Norddjurs kommune, BOOST 50+. Præsentationsdag med vandring og  aktiviteter, for bedre kontakt med natur, tilknyttet et vækstforløb for arbejdsløse over 50 år v. AOF.

FDF spejderne i Lisbjerg skov, Århus, som vi i vinterhalvåret lejer hytte af ifm vandre og meditationsforløb

Business Djursland, er medlem af- og i netværk med Business Djursland