Skip links

Baggrund

  • Bente Bo Jensen

Jeg er 53 år og bor på Djursland med en skov som nabo. Jeg er oprindelig uddannet kunsthåndværker på Designskolen i Kolding med en overbygning på Kunstakademiet Gerrit Rietveld i Amsterdam. Jeg har gennem mange år arbejdet som udøvende kunstner, som underviser i kreativ udfoldelse og i kreativ arbejdsproces., bla på Snoghøj højskole.

Jeg har også arbejdet som projektmedarbejder i sundhedsfremmende projekter v. Århus universitet, i Norddjurs kommune og som selvstændig.

Jeg har taget moduler på friluftsvejlederuddannelsen på Ålborg universitet og DGI Karpenhøj naturcenter, og har en grunduddannelse i naturterapi fra ”Vinatur”. Jeg afholder workshops og udviklingsforløb i naturen med aktiviteter som involverer sanserne, nærvær, fysisk udfoldelse og kreativitet, og som åbner for kontakten til natur.

Og så har jeg 30 års erfaring med meditation og personlig udvikling og har et dybdegående kendskab til nærvær, flow tilstande, kontakt til natur m.m, har undervist i meditation v Bentebo. Jeg har modtaget undervisning i meditation, personlig udvikling og bevidsthed v. Jørgen Høher.

Jeg er i øjeblikket optaget af kreative processer, der er meget lig med hvordan naturen bevæger sig, transformerer og udvikler sig.

Jeg er optaget af menneskers generelle mangel på kontakt til natur og vores manglende evne til at skabe nogle miljøer og løsninger, der er i synk med natur. Og hvordan det påvirker vores sundhed, trivsel, kontakt med os selv og vores medfødte selvregulerende kompetencer

LinkedIn