Skip links

Private

NatureMoves holder gruppe workshops og gruppe forløb for privatpersoner

 

Workshop – NATURFORBUNDET,

d 15 – 16 april 2023, kl 10 -17, Djursland

og /eller

 Workshop – NATURFORBUNDET,

d. 3- 4 juni 2023, kl 10 -17, Djursland

 

Forløb : NATURFORBUNDET – og i udvikling

på 6 lørdage over ½ år, ( 6 maj, 10 juni, 1 juli, 5 aug, 2 sept, 7 okt )

 

 

 

NATURFORBUNDET

-gennem det sanselige og en kreativ praksis i naturen

 

På denne skønne 2 dages workshop får du muligheden for at undersøge og styrke din kontakt til natur gennem det sanselige og en kreativ praksis i skoven.

 

Når du styrker din forbundethed med natur bliver..

..dit naturlige fundament mere stabilt og stærkt.

Du kan bedre mærke dig selv og udtrykke dig selv fra dit naturlige fundament.

Det bliver lettere for dig at finde nærvær, flow, kreativitet og retning i processen og i livet.

Du kan bedre passe på naturen, vil opleve dig som en del af natur og af et fælleskab med alt levende.

 

Indhold:

I workshoppens første del vil vi vandre og lave øvelser inde i skoven inspireret af min naturterapeutiske praksis, som vil skærpe dine sanser, dit nærvær og din kontakt til natur. I den anden og kreative udøvende del, tager vi udgangspunkt i din oplevelse af natur og du undersøger om du kan give det et fysisk kreativt udtryk. Jeg vil efter behov understøtte den bevægelige kreative proces og dens muligheder i skoven med fokuspunkter og konkrete kreative opgaver og giver ellers plads til undersøgelsen af dit forhold til natur og dit konkrete udtryk herfra.

Der vil være fælles udveksling, refleksioner , fælles frokost, kaffe/te pause.

 

Praksis:

Du skal medbringe et siddeunderlag, tøj der passer til dagen og vejret, en notesbog og skriveredskab, vanddunk, en termokande kaffe/ te, kop. Sørg for at din bagage ikke kommer til at begrænse din bevægelsesfrihed…

Nærmere info om adresse på skov på Djursland.

Du kan blive hentet ved tog og bus i nærheden, hvis du ikke har bil.

Tilmeld dig bentebomail@gmail.com..og indbetal et despositum på 300 kr til mobilpay 30274991 med navn og dato ( 15 -16 april, 3 -4 juni ), så har du en plads.

Du kan melde fra igen og få depositum tilbage senest 2 uger før afholdelse, hvor resten af beløbet af workshops prisen også ( 1800 kr ) indbetales ved deltagelse.

Pris ialt: 2100 kr. pr. deltager  ( 14 timer ) inkl. lækker frokost, ved minimum 8 og max 14 deltagere.

 

Min baggrund:

Jeg er uddannet naturterapeut og har forskellige typer workshops erfaring i naturen, men ønsker at den sanselige kreative indgang til natur får hovedrollen, at give deltagerne plads til at undersøge deres forhold til natur,  materialisere det i et kreativt udtryk. Jeg har en kreativ uddannelse fra Kolding Designskole med en overbygning på Kunstakademiet i Amsterdam og har mange års erfaring som udøvende kunstner og undervist i kreative processer. En meditativ praksis har gennem mange år givet mig et dybdegående kendskab til nærvær, flow tilstande og kontakt til natur m.m.

Jeg er optaget af kreative processer, der er meget lig med hvordan naturen bevæger sig, transformerer og udvikler sig.

Jeg er optaget af menneskers generelle mangel på kontakt til natur og vores manglende evne til at skabe nogle miljøer og løsninger, der er i synk med natur. Og hvordan det påvirker vores sundhed, trivsel, kontakt med os selv og vores medfødte selvregulerende kompetencer.

 

Læs mere om NatureMoves, klik på: https://naturemoves.dk/om-naturemoves/

klik på : Galleri – NatureMoves

 

 

 

 


 

 

Naturforløb på 6 lørdage fordelt over et ½ år: “NATURFORBUNDET- og i udvikling”.

 

“NATURFORBUNDET – og i udvikling” er et forløb med tid til at gå i dybden, undersøge indgange til natur og at blive naturforbundet. Med fokus på igen at komme i kontakt med dine medfødte selvregulerende kompetencer, med tid til at reflektere over egen tilstand og at være i en naturlig bevægelse, udvikling i livet.

Der vil hver gang blive stillet skarpt på månedens emne, være refleksioner, udveksling, socialt sammenværd, vandring, sanse og nærværs øvelser, kropslig bevægelse, kreative øvelser ifm emnet.

Emner:

1 lørdag: Aktiviteter i skoven som skærper de fysiologiske sanser. Sansning som indgang til natur.

2 lørdag: Sans for nærvær, tilstedeværelse. Nærvær som indgang til natur
og udvikling

3 lørdag: Sans for bevægelse. Bevægelse som indgang til natur og udvikling.

4 lørdag: Kultur – Natur. Medfødt viden. Tillært viden

5 lørdag: Naturens bevægelse og udvikling. Kreative processer. At “ideudvikle” / finde løsninger fra kroppen og af naturen.

6 lørdag: Vi er natur. I fælleskab med alt levende. Kollektiv bevidsthed.

 

Du medbringer et siddeunderlag, tøj der passer til dagen og vejret , en notesbog, vanddunk, en termokande med kaffe/ te, kop og madpakke. Sørg for at din bagage ikke kommer til at begrænse din bevægelsesfrihed…

Forløbet afholdes i en skov på Djursland, fra kl 10 – 15, (  6 maj, 10 juni, 1 juli, 5 aug, 2 sept, 7 okt ), mere info følger.

Pris pr. gang er 650 kr. Du melder dig til fra gang til gang. Ønsker du at deltage i hele forløbet, er sidste gang gratis, 1 kr ) Betaling er via mobilepay med navn og mødedato på 30274991

Har du spørgsmål skriv meget gerne til mig på bentebomail@gmail.com

Hvis du ønsker mere info om NatureMoves, min baggrund eller at se NatureMoves foto galleri, så benyt disse links til min hjemmeside:

Om NatureMoves :https://lnkd.in/dNuytiYc
Om min baggrund: https://lnkd.in/eATuCTqv
Galleri: https://lnkd.in/efftsais